Na akkor rólam...

1980-ban születtem, 2007-ben költöztem Budapestre.

Programozóként dolgozom. A fő oka a szoftverfejlesztés irányvonalnak, hogy szinte határtalan lehetőséget ad a kreativitásom kiéléséhez: bármit megvalósíthatok, ami csak megfogan a fejemben. Egyetlen hasonlóan nagy szabadságot adó dolgot ismerek még, és ez az írás. Amúgy a lelkem mélyén író vagyok, na. :)

Állítólag kedves vagyok, meg rendes, meg jóképű, meg néha vicces és szórakoztató is. Plusz konfliktuskerülő. Szóval összességében dögunalom, elsőre rámtekintve mindenképp. Ezért aztán ismerkedni nehezen, filmet nézni viszont szívesen. Meg jó könyvek, színház, mozi. Füstölő. Szakácskodás, fotózás. Séta, ismeretlen helyeken a városon belül vagy kívül. Hegyek, dombok, erdők. Ördögbot. És társasjátékok, bár sajnos kevésbé, mint szeretném.

Amint sikerül elérnem, hogy képes legyek minden nap 2 órával korábban felkelni, mint mostanában, veszek egy házikót udvarral (ez már apróság az első feltétel után). Ezekre miatta lesz szükségem, vagy ha nem is személy szerint miatta, de egy közeli rokona miatt.

Sport terén gyengén állok: némi csocsó meg biliárd volt, de már az sem (helyette elkezdtem dolgozni). Gyalog járok fel az ötödik emeleti irodába, már ha ez számít valamit. Ami aktuális, az a Modern Defendo (önvédelmi képzés). Meg kellene konditerembe járni és futni és úszni, erősen rám férne és jót tenne, de egyelőre vezet a lustaság. Ja igen, lusta és kényelmes vagyok (de nem hanyag). Egyébként minden ember lusta és kényelmes, hiszen mindenki arra törekszik, hogy minimális erőfeszítésért cserébe maximális legyen a kényelme.

Nemrég 2 4-5 éve egy állásinterjún személyiségtesztet kellett kitöltenem, és - annak ellenére, hogy mint minden zseni:), a saját szemétdombom közepén érzem magam a legjobban - némi gondolkodás után beikszeltem azt is, hogy rendszerető vagyok. Ezen kívül elég műveletlen vagyok, viszont a matematikai-logikai képességeim - mérnökhöz illően - erősebbek az átlagosnál (nem én találtam ki).