Filmek - Az utolsó 30

5 pontZseniális.
4 pontEgész jó film - le a kalappal előtte!
3 pontEléri azt a szintet, amit már érdemes megnézni.
2 pontNem egy maradandó filmélmény, de különösebb kínszenvedés nélkül végignézhető.
1 pontÉrtéktelen vacak. Inkább a falat néztem volna másfél óráig, mint ezt!
0 pontVégig sem bírtam nézni.
-1 pontMég nem volt időm megnézni.

Mutasd az összeset!
Frissítve: 2014. 06. 13.
InfoMagyar cím Eredeti cím Pont Komment
1616X-Men Kezdetek: FarkasX-Men Origins: Wolverine2Ez egy gyenge film.
1615Maffiózók (6. évad)The Sopranos (Season 6)5Kiváló évad.
1614GravitációGravity3Egész jó film lett, bár csak egyszer nézhető kategória. Izgalmas, stresszes, jó, de nem egy világrengető darab. Távolról sem. De nem volt rossz!
1613Agymenők (6. évad)The Big Bang Theory (Season 6)5Kiváló évad.
1612JégvarázsFrozen2Ez egy gyenge rajzfilm, nem éri meg rászánni az időt.
1611A hobbit: Smaug pusztaságaThe Hobbit: The Desolation of Smaug2A film egy nagy csalódás. Igazából semmi sem történt benne: ha 10 percet hozzácsapnak még az előző részhez, egyben ezt is letudták volna. Annyi történt, hogy odaértek a sárkányhoz, aki most már tényleg felébredt. És kész. Nothing else. Az feltűnt valakinek, hogy egyetlen szereplőnek sincs anyja az egész sztoriban? Vagy az, hogy kismillió hú-de-kemény orkot legyilkolnak, és közben a "jók" közül senki sem esik el? (Na jó, egy nyílvessző eltalálta az egyiket, de csak hogy utána meggyógyíthassa a frissen szerzett nője.) Marha hiteles ez így... Azt mondom, ezerszer jobb ennél a Trónok harca.
1610Igazi, őrült szerelemJorgen + Anne = sant4Ez egy igazán jó film: emberi, élettel teli. Hasonlít a Híd Terabithia földjére címűhöz. Nagyon megérte megnézni, értékes film.
1609ThorThor1Ez a film azért jó, mert önmagát figurázza ki. Amúgy ritka béna film lenne, de így egyszer még épp megnézhető.
1608Maffiózók (5. évad)The Sopranos (Season 5)3Eddig ez a leggyengébb évad. Volt abszolút felesleges, rossz része is, ami szinte végig egy álom volt. Tiszta hülyeség. Viszont amikor igazi Maffiózós, akkor nagyon jó! Csak ez már nem mindig olyan, a régebbi évadok meg végig olyanok voltak.
1607Monte Wildhorn csodálatos nyaraThe Magic of Belle Isle2Ez kellemes film.
1606TűzgyűrűPacific rim0Értéktelen, nem éri meg megnézni, még csak nem is igazán látványos, bár elsőre annak tűnik.
1605Gru 2Despicable Me 2 0Értéktelen.
1604Lopott szavakThe words3Egészen jól, korrekten elkészítette nem rossz film.
1603Maffiózók (4. évad)The Sopranos (Season 4)5 
1602Pi életeLife of Pi2Kicsit vontatottnak tűnt, meg kicsit túl sok volt az eleje (gondolom mert egyébként nem lett volna elég a lényegi rész egy olyan filmhez, amilyet készíteni akartak a könyvből), de egyszer megnézhető néhány ásítás kíséretében.
1601LehetetlenThe impossible3Ez jó és realisztikus film volt, közel hibátlan. Egy cunamit és a közvetlen utóhatásait mutatja be egy épp a katasztrófa csapta helyen karácsonyozó családon keresztül. Érdemes megnézni, hogy az embernek többet mondjon a cunami szó, mint hogy valami rossz valahol messze a tengernél, és emberek is meghalnak. Azért ez így egész más.
1600SzellemíróThr ghost writer0Megnéztük, de minek? Nem volt valami jó.
1599A végső menetWarrior0Ez egy rossz film. Egyértelműen nem érte meg megnézni, iszonyú hiteltelen az egész. Például az, hogy minden jöttment indulhatott a hűdenagy verekedős világbajnokságon a 16 között. Vagy hogy a dezertőrt csak a meccs végén vitték el a katonák, nem pedig rögtön. És az a rengeteg szenvedés, lelkizés, mindenkinek a mindenféle lelki traumája, amiktől totál antiszociális minden szereplő! Hát, rosszul voltam tőle. Nagyon nem jó film ezek miatt, bár amúgy nézhetőnek csinálták meg.
1598Mielőtt felkel a napBefore sunrise0Elég idegesítő egy film. A maga idejében is csak azért számíthatott jónak (már ha egyáltalán annak számított), mert kicsit eltért az átlagfilmtől. De idegesítő is, gyenge is, nem tetszett, végig sem néztük, nem érte volna meg.
1597A Föld utánAfter Earth0Ez egy abszolút gyenge, kiszámítható, fantáziátlan, bármiféle értéket nélkülöző film. De legalább nézhető, és nem kifejezetten idegesítő/bántó/rossz.
1596Z világháborúWorld war Z2Tulajdonképp egy kellemes, nézhető zombis film, de nem az ijesztgetős fajtából, ami jót tett neki. Nem rossz.
1595FeledésOblivion1Na, ez egy gyenge film, és abszolút semmi új nincs benne, már ezerszer láttuk ugyanezt ugyanígy.
1594A hívásThe call5Ez egy nagyon jó, igen izgalmas, adrenalinnal teli, ám nem túlzásokba eső film!
1593Star Trek: SötétségbenStar Trek: Into darkness2Egész nézhető és könnyen emészthető film, kevés logikátlansággal, ám továbbra is rengeteg becsillanással.
1592Trónok harca (3. évad)Game of thrones (Season 3)5Ez az évad mintha jobb lett volna az előzőnél.
1591Maffiózók (3. évad)The Sopranos (Season 3)4 
1590Maffiózók (2. évad)The Sopranos (Season 2)5 
1589Jericho (2. évad)Jericho (Season 2)5 
1588Jericho (1. évad)Jericho (Season 1)5Számomra ez egy tökéletes sorozat, az ilyet nagyon szeretem. Hibátlan. Most néztem másodjára az évadot, és nagyon bejön.
1587Szerelem, örökség, portugálLa caga dorée4Nagyon kellemes, hangulatos, életszerű film, határozottan megéri rászánni az időt és beülni rá a moziban!


Mutasd a teljes listát!